DEMO İNCELE
ÜCRETSİZ İNDİR

Prestashop Korgo Ikonu

“Hızlı Görünüm” veya “Daha Fazla” butonlarına tıklandığı zaman, açılan ürün sayfasına kargo ikonu eklemek mümkünmüdür? Modül naklet kısmından displayProductButtons’a nakil etmeye çalıştım olmadı, kargo ile ilgili modül bulamadım belki de yoktur.

15 thoughts on “Prestashop Korgo Ikonu

  1. SahinSOLMAZ - 29 Mart 2017 at 23:54

    “Hızlı Görünüm” veya “Daha Fazla” butonlarına tıklandığı zaman, açılan ürün sayfasına kargo ikonu eklemek mümkünmüdür? Modül naklet kısmından displayProductButtons’a nakil etmeye çalıştım olmadı, kargo ile ilgili modül bulamadım belki de yoktur.

    Merhabalar,

    Kargo ikonu eklemek mümkün müdür?” derken, buraya kargo seçeneklerini mi çekmek istiyorsunuz, yoksa şu kargo ile çalışıyoruz ve/veya kargo ücretsiz gibi bir görsel mi eklemek istiyorsunuz?

    Cevap
  2. kartal - 29 Mart 2017 at 23:54

    Sadece bilgilendirme amaçlı görsel, aynı gün kargo veya ücretsiz kargo gibi.

    Cevap
  3. SahinSOLMAZ - 29 Mart 2017 at 23:54

    Sadece bilgilendirme amaçlı görsel, aynı gün kargo veya ücretsiz kargo gibi.

    Merhabalar,

    Oldukça kolay;

    • themes/TEMANIZ/product.tpl dosyasını açın,
    • nereye eklemek istiyorsanız o alanı tespit edin örneğin: kısa açıklamanın hemen altına ise; </div> short.. kısmını bulun ve ve hemen bir üst satırına bu kodu kendinize göre düzenleyip ekleyin.

      bulun;

       </div> <!-- end short_description_block --> 

      hemen bir üst satıra ekleyin

    •  <br /> <img src="resimyolu" alt="bilgi" /> 

       

    ya da sepete ekle butonunun altında ödeme methoduna ait küçük bir görsel var, onun altına/üstüne ekleyebilirsiniz. Bunun için yine product.tpl ‘de aşağıdaki kısmı bulun,

     <div id="product_payment_logos"> 	<div class="box-security">     <h5 class="product-heading-h5"></h5>   			<img src="/modules/productpaymentlogos/img/payment-logo.png" alt="" class="img-responsive"> 	    </div> </div> 

    en son </div> ‘ in bir üstüne yukarıdaki <img etiketini düzenleyin ve ekleyin.

    İyi çalışmalar,

    Başarılar.

    Cevap
  4. kartal - 29 Mart 2017 at 23:54
     .
     <div id="product_payment_logos"> 	<div class="box-security">     <h5 class="product-heading-h5"></h5>   			<img src="/modules/productpaymentlogos/img/payment-logo.png" alt="" class="img-responsive"> 	    </div> </div>

     product.tpl içerisinde yukarıdaki kodu bulamadım, firebug eklentisi tam sizin dediğiniz yeri işaret etmekte başka bir .tpl dosyasında  olabilirmi?

    Cevap
  5. Şahin YILDIZ - 29 Mart 2017 at 23:54

    default modüller veya şablonda bu tip ayarlar güncellemede sıkıntı çıkarta bilir, herhangi bir işlem yaparken kaynak kodlarına dokunmamaya özen gösterin

    Benim önerim aşağıdaki ücretsiz modülü kullanmanızdır.

    http://www.presta-ap…t-anywhere.html

    Cevap
  6. Şahin YILDIZ - 29 Mart 2017 at 23:54

    Ayrıca bu işlem tüm ürünlerde aynı logonun görünmesini sağlar eğer bazı ürünlerde farklı logo olmasını istiyorsanız, başka modül kullanmalısınız, 

    Cevap
  7. bynovita - 29 Mart 2017 at 23:54

    Ayrıca bu işlem tüm ürünlerde aynı logonun görünmesini sağlar eğer bazı ürünlerde farklı logo olmasını istiyorsanız, başka modül kullanmalısınız, 

    bu site uye oldum ama inmiyor ordaki free modulleri buraya ekleseniz süper olur şahin bey

    Cevap
  8. Şahin YILDIZ - 29 Mart 2017 at 23:54

    Eklendi, fakat tüm modülleri buraya eklersek modül yazılımcı sına haksızlık olur.

    Cevap
  9. bynovita - 29 Mart 2017 at 23:54

    Eklendi, fakat tüm modülleri buraya eklersek modül yazılımcı sına haksızlık olur.

    http://www.presta-ap…cts-module.html

    bu modulde eklermısınız

    Cevap
  10. bynovita - 29 Mart 2017 at 23:54

    Eklendi, fakat tüm modülleri buraya eklersek modül yazılımcı sına haksızlık olur.

    SADECE free olanlar eklersenız ben üye oldum maile zipli geldi diyor tıklıyorum ne inen var nede birşey anlamayadım sonuçta haklısızlık olmaz zaten bedava veriyor ha siz indrmişsiniz ha ben bna göre 

    Cevap
  11. kartal - 29 Mart 2017 at 23:54

    modül yüklendiğinde  [PrestaShop] Fatal error in module file :/home/kartal144/public_html/modules/inixframe/InixModule.php:

    Access level to Inix2Module::displayWarning() must be public (as in class ModuleCore) hata verdi.

    Cevap
  12. SahinSOLMAZ - 29 Mart 2017 at 23:54
     .
     <div id="product_payment_logos"> 	<div class="box-security">     <h5 class="product-heading-h5"></h5>   			<img src="/modules/productpaymentlogos/img/payment-logo.png" alt="" class="img-responsive"> 	    </div> </div>

     product.tpl içerisinde yukarıdaki kodu bulamadım, firebug eklentisi tam sizin dediğiniz yeri işaret etmekte başka bir .tpl dosyasında  olabilirmi?

    Merhabalar,

    Varsayılan tema için tarif etmiştim. Site ismini özelden gönderirseniz, bakıp detaylı bilgi verebilirim.

    Ayrıca amaç yukarıda belirtilen tarzda küçük değişiklikler ise ekstra bir modül kurmanıza gerek yok, neticede çekirdek değişikliği değil. :)

    Cevap
  13. kartal - 29 Mart 2017 at 23:54

    Üzerinde denemeler yaptığım varsayılan tema.

    Cevap
  14. bynovita - 29 Mart 2017 at 23:54

    Eklendi, fakat tüm modülleri buraya eklersek modül yazılımcı sına haksızlık olur.

    PrestaShop] Fatal error in module file :/home/bynovita/public_html/modules/inixframe/InixModule.php:
    Access level to Inix2Module::displayWarning() must be public (as in class ModuleCore)

    modullere giremiyorum şimdi yükledım bu hata çıkıyor

    Cevap
  15. SedatKar - 29 Mart 2017 at 23:54

    PrestaShop] Fatal error in module file :/home/bynovita/public_html/modules/inixframe/InixModule.php:
    Access level to Inix2Module::displayWarning() must be public (as in class ModuleCore)

    modullere giremiyorum şimdi yükledım bu hata çıkıyor

    ekteki modül ek olarak inixframe modulunu kuruyor.

    modul dosyası içindeki InixModule.php dosyasını açın ve bu fonksiyonu bulun.

     	protected function displayWarning($msg) 	{ 		$this->warnings[] = $msg; 	} 

    bunu protected ten public e çevirin sorun düzelecektir.

     	public function displayWarning($msg) 	{ 		$this->warnings[] = $msg; 	} 
    Cevap

Cevap bırakın