DEMO İNCELE
ÜCRETSİZ İNDİR

PrestaShop Beyaz Safa HatasiSI Ama başka bir sorun var!

Merhabalar, 

 

Forumda arama yaptım bir çok başlığı inceledim, aynı şekilde taşıma sonrası beyaz sayfa hatası ve admin panelinin CSS’siz gelmesi falan gibi şeyler yaşıyorum ama asıl sorunum PS_MODE_DEV true olmasına rağmen hiç bir hata mesajı gelmiyor. Hata mesajlarını görsem çözüme gitmeye çalışacağım :D 

 

Nasıl yardımcı olabilirsiniz veya sizce sorun nerede olabilir? Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler. 

7 thoughts on “PrestaShop Beyaz Safa HatasiSI Ama başka bir sorun var!

  1. askinjew - 8 Eylül 2017 at 00:15

    Merhaba

    Taşıma sonrası 

    ftp den ön belleği  temizlediniz mi ?

    Cevap
  2. dumbthrone - 8 Eylül 2017 at 00:15

    Merhaba

    Taşıma sonrası 

    Fttp den ön belleği  temizlediniz mi ?

     

    Hayır ve hatta ilk defa böyle bir şey duydum. Nasıl yapabilirim?

    Cevap
  3. askinjew - 8 Eylül 2017 at 00:15

    İlk önce sitenizi kendiniz mi taşıdınız?

    ftp den bağlandıktan sonra cache – smarty  klasörünün içindeki cache ve compile klasörlerinin içinin yedeğini alarak index.php hariç klasörlerin içini boşaltınız.

    Cevap
  4. dumbthrone - 8 Eylül 2017 at 00:15

    İlk önce sitenizi kendiniz mi taşıdınız?

    ftp den bağlandıktan sonra cache – smarty  klasörünün içindeki cache ve compile klasörlerinin içinin yedeğini alarak index.php hariç klasörlerin içini boşaltınız.

     

     

    direk çalıştı çok teşekkür ederim ama sadece anasayfa. diğer sayfalarda url hatası ve resimler yok. ona ne yapabiliriz?

     Not Found  The requested URL /164-ayak-bakim-sagligi was not found on this server.  Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. 
    Cevap
  5. askinjew - 8 Eylül 2017 at 00:15

    admin panelden seçenekler – seo&url ayarlarına girip friendly url ayarını kaldırıp ön bellek temizliği yaptıktan sonra tekrar aktif ediniz. Daha sonra tırnak resimlerini yeniden oluşturunuz.

    Cevap
  6. dumbthrone - 8 Eylül 2017 at 00:15

    admin panelden seçenekler – seo&url ayarlarına girip friendly url ayarını kaldırıp ön bellek temizliği yaptıktan sonra tekrar aktif ediniz. Daha sonra tırnak resimlerini yeniden oluşturunuz.

     

     

    Çözdüldü çok çok teşekkür ederim. 

    Cevap

Cevap bırakın